WORLD OF TANKS magyar hírek

Ez a blog a World of Tanks nevű, második világháborúban játszódó árkád-szimulátor MMORPG híreit fogja bemutatni, magyarul! Még nagyon fejlesztés alatt áll a blog, de késöbb rákapcsolok:) Akár még játék elemzések is lehetnek a közeljövőben. A World of Tanks egy igen jó harckocsis játék, ráadásul még szép is. Rengeteg különböző harckocsi közül lehet választani (de előbb kifejleszteni, amiről később lesz szó), legyen az könnyű harckocsi, közepes harckocsi, nehéz harckocsi, páncélvadász, valamint önjáró löveg. A többiről majd később. Üdvözlettel: generalgee

Archívum

Címkék

8.0 (1) blog (1) harckocsi (1) kozepes (1) lee (1) m3 (1) m4 (1) maus (1) medium (1) panther (1) pziv (1) t-54 (1) tank (1) td (1) teaser (1) tier iv (1) update (1) usa (1) world of tanks (1) wot (1) Címkefelhő

Friss topikok

  • Frenkie82: Én speciel szerettem az amcsi M3 Lee-vel cirkulálni! ;) ... Gábor! Remélem sikeres lesz a blogod ;... (2016.09.01. 17:09) Első elemzés: M3 Lee

Első elemzés: M3 Lee

2012.09.01. 12:28 generalgee

Az M3 harckocsi amerikai tervezésű tank a II. világháború idejéből. Nagy-Britanniában a „General Lee” nevet kapta, Robert E. Lee, az amerikai polgárháború tábornoka után. Módosított változatának (a lövegtornyot változtatták) a „General Grant” nevet adták, Ulysses S. Grant, szintén polgárháborús tábornok után.

A Lee/Grant harckocsikat a burmai harcok során sikerrel vetették be. A japánok saját tervezésű harckocsijait könnyedén legyőzték. Hiányossága volt, hogy fő fegyvere csak jobboldalt 45°-ban tüzelt.

Az afrikai harcok során a Pz III-asokkal szemben fölényben volt. A Pz IV-esek már sikerrel vették fel vele a harcot. Az M4 Sherman rövid idő alatt kiszorította a Lee/Grant-ot.                                                                     Játékbeli teljesítmény: közepes páncélzat (maximum 51mm), gyors újratöltési sebesség (20 lövés/perc) átlagos sebesség. Legnagyobb hátránya, hogy a játékban nem lehet mozgatni a fő lövegtornyot, ehelyett megkapjuk fő fegyverként a 75mm-es ágyút.

A bejegyzés trackback címe:

https://wotgaming.blog.hu/api/trackback/id/tr484744678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FishTechnics 2014.07.15. 16:01:30

Az M3 Lee gyakorlatilag egy vicc. Maga korában is a harckocsigyártás röheje volt, csak mivel Szövetséges jármű, folyton a burmai harcokat kellett emlegetni. No és ugye a névadók....

Egyetlen olyan adottsága sincs, amit ki lehetne aknázni. Magas, dobozszerű építmény, pontatlan löveg, stb... Ellenben nagyon sok szenvedésbe kerül, mire tovább lehet jutni.
Egyszerűbb egy jól játszható tankkal összekalapolni a fejlesztéshez szükséges 14 600 csillagot, és nagyon gyorsan megszabadulni ettől.

Frenkie82 2016.09.01. 17:09:59

Én speciel szerettem az amcsi M3 Lee-vel cirkulálni! ;)
...
Gábor! Remélem sikeres lesz a blogod ;) Várom a posztokat, de azért a tanulást se hanyagold ;)
süti beállítások módosítása